Olympisk medalje fra Paris 2024 | Produsent av vevde og broderte lapper | Jin Sheu

Olympiske suvenirer / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Olympiske suvenirer

Olympisk medalje fra Paris 2024

Tokyo-OL har nådd en storslått avslutning, la oss se frem til de nye Paris Sommerleker i 2024 med stor spenning og forventning. Logoen for Paris-OL er blitt avduket, og det samme har medaljedesignet som tar med seg ideen om "laget for deling". Dette unike designet har en medalje som kan deles i fire, slik at vinnende olympiske utøvere kan dele medaljene med sine kjære.


'JIN SHEU' har produsert utallige medaljer, mynter og slipsnåler med design som ikke bare har lignende ideer om deling og lagånd, men også morsomme og oppløftende designelementer. Medaljene, myntene eller slipsnålene kan også deles opp i flere deler for å gis som gaver til familie eller venner.

Et utvalg medaljedesign

En av de eldste og mest kjente teknikkene for å dekorere metallprodukter er en type emalje kalt cloisonné. 'JIN SHEU' er blant de få fabrikkene i verden som fortsatt produserer emalje metallhåndverk. De spektakulære fargene i cloisonné kommer fra emaljen, som inneholder mineraler. Etter at metallflaten er fylt med emalje, blir den brent i høy varme og deretter slipt og polert, får den en hard og glassaktig kvalitet. Et flott cloisonné-stykke kan vare og bli verdsatt i en levetid, noe som passer veldig godt for internasjonale arrangementer som Paris-OL.

Slipsnåler laget for kjente arrangementer

Imitasjon hard emalje ble oppfunnet senere for å erstatte kloisonné på grunn av rimeligheten, flere fargevalg og enklere produksjonsprosess. Andre prosesser som myk emalje og silketrykk eller fullfargeutskrift blir også ofte brukt for å produsere metallbaserte olympiske gaver. Andre komponenter som spinnere, skyvere og hengende elementer er også populære for å øke verdi og appell.

Olympiske suvenirideer

'JIN SHEU' er et pålitelig navn i den promoterte produktindustrien, og all designrelatert informasjon vil bli holdt konfidensiell. Vi er glade for å signere taushetserklæringen etter at alle detaljer er gjennomgått og enige mellom begge parter. Våre produkter oppfyller EU- og US-sikkerhetsforskrifter. Japanske kunder har jevnlig kjøpt fra våre Jin Sheu fabrikker. Våre fabrikker har blitt revidert årlig for å sikre at alle sikkerhetsstandarder blir oppfylt, ingen brudd på menneskerettighetene under produksjonen av våre produkter, og også for å minimere vannavfall og forurensning til miljøet.

Etter hvert som tiden går, har Jin Sheu utviklet seg til å bli en av de ledende leverandørene av reklameprodukter i verden. For å få en god start på bestillingen av dine 2024 olympiske produkter, vennligst kontakt oss på service@jinsheu.com for å få en profesjonell opplevelse fra Jin Sheu

Relaterte elementer
  • icon-news
    Tilpassede suvenirmynter
    29 Sep, 2022

    Vi er spesialisert på produksjon av spesiallagde utfordringsmynter for militæret, offentlige etater, organisasjoner, forhandlere og selskaper over hele verden. Disse spesiallagde myntene er akkurat det du trenger for å belønne ansatte for deres tjeneste.   Alle våre tilpassede mynter leveres med et bredt utvalg av metallfinisher, slik at du kan be om hvilken som helst farge du ønsker, og vi vil være glade for å imøtekomme deg. Uansett om det er messing eller sinklegering, er suvenirmyntene garantert med 3-sidig polering, høy kvalitet og levering til rett tid.

  • icon-news
    Tilpasset militær beltebøyle
    29 Sep, 2022

    Vi er spesialisert på produksjon av spesialtilpassede metallbeltespenner med hard emalje; imitasjon av hard emalje; myk emaljefarger eller ingen fargefylling. Spesialtilpassede beltespenner kommer i alle former og størrelser, og logoer blir vanligvis dannet ved stansing, støping eller spinnekasting, noe som er et varig kunstverk som hedrer ditt selskap eller karriere, bevarer en minne, eller lager din egen vestlige cowboy- eller superheltlogo.   Høykvalitetsbeltebøyle av høy kvalitet, også flott for Lions Club, frimurerlosjen, militæret, brannvesenet eller politiet.

  • icon-news
    Tilpassede sportsmedaljer
    29 Sep, 2022

    Uansett hvilke konkurranser eller arrangementer, som for eksempel skolesportsstevne, maraton eller triatlonløp osv., vil spesiallagde premiemedaljer være det riktige valget for å anerkjenne et spesielt arrangement eller en prestasjon.   Tilpassede medaljer kan lages av forskjellige metaller, akryl eller gummi PVC, i hvilken som helst form, størrelse eller design - nesten enhver tilpasset medalje kan bli laget, med eller uten utskjæringer og emaljefarger. Medaljer laget av metall kan bli ferdigstilt i gull, sølv, kobber eller bronse for å representere ulike nivåer av prestasjon. Antikk utførelse er også populært.   På grunn av deres personlige design og holdbare produksjon kan tilpassede medaljer holde følelser på en svært unik måte og vare lenge. Og tilpassede medaljer er faktisk den beste måten for folk å bevare utmerkelser og minner for livet.

  • icon-news
    Tilpassede metallnåler
    29 Sep, 2022

    Våre egendefinerte metallslipsnåler er ikke bare populære i markedsføringskampanjer, arrangementer og utstillinger osv. som gratis gaver, suvenirer eller merchandise for å spre budskapet om merket ditt og nå ut til nye målgrupper for bedriften din; men de brukes også mye til forskjellige formål som anerkjennelse av ansatte, tjenestetildelinger, symboler på prestasjoner og formidle meldingen din i spesielle arrangementer.

  • icon-news
    Tilpasset krom bilmerke
    29 Sep, 2022

    Jin Sheu er en profesjonell produsent av tilpassede bilmerker, bil emblemer og metallstøtfangerklistremerker for bil, og mer. Våre standardtilkoblinger er skrue og mutter eller dobbeltsidig tape, som kan monteres nesten hvor som helst på bilen din. Bilmerker kan lages av stanset messing, fotoetset messing eller støpt sinklegering. 2D, 3D, buet eller med tomme rom er alle tilgjengelige, og fargene kan variere fra hard emalje, imitasjon hard emalje eller myk emalje. Ferdigstillelse kan være like mange valg som medaljer og medaljonger. Kun egendefinerte design er velkomne.

  • icon-news
    Sølvsmykker
    29 Sep, 2022

    Verdifulle smykker i ekte sølv bør bli godt tatt vare på av et pålitelig navn som Jin Sheu. Vårt 925 sølv består av 92,5 prosent sølv og 7,5 prosent kobber. Denne kombinasjonen forbedrer metallenes hardhet og holdbarhet uten å påvirke den vakre fargen.   Sterlingsølv kan brukes på anheng, halskjeder, slagmerker, slipsnåler, mansjettknapper, sjarmarmbånd, øreringer, brosjer eller utfordringsmynter, medaljer og mer. Avslutningsfarger kan være flere valg som vanlige nåler, blanke, matte eller antikke avslutninger er mulige. Sølvvarer kan designes i 2D, 3D eller helt kubisk som miniatyrfigur, med innlagt edelsten eller med fargefylling. Send din henvendelse med tydelige spesifikasjoner. Mindre mengder, færre enn 50 stk, er akseptabelt.

  • icon-news
    Hard Emalje (Cloisonné) Emblemer
    29 Sep, 2022

    Konvensjonell/holdbar/verdifull og klassisk Hard emalje slipsnåler regnes som det mest eksklusive av alle nåler. De er de dyreste på grunn av at det er komplisert og tidkrevende å produsere dem. Arbeiderne som kreves for hard emaljeartikler må være erfarne og sofistikerte. Fordi etterspørselen etter hard emaljeartikler er synkende og kostnadene ved å produsere dem er høye, har de fleste produsenter sluttet å produsere dette produktet. Imidlertid gir Jin Sheu aldri opp fordi det er en ære å betjene nisjemarkeder. Vi forventer å motta bestillingene dine på hard emalje i nær fremtid etter at du har forstått egenskapene til hard emalje (cloisonné) grundig.

  • icon-news
    Metallprodukter
    29 Sep, 2022

    'JIN SHEU ENTERPRISE' er en ledende produsent og eksportør av skreddersydde metallprodukter i over 20 år, inkludert ølflaskeåpnere; mansjettknapper, metallsløyfer; promotering av nøkkelringer; mynter; utmerkelsesmedaljer; militære merker; militære knapper; krom bilmerker; metallvisittkort; metallunderlag for drikke; skoklemmer; golftilbehør som golfdivotverktøy, golfhanskeholdere og hattklips osv.   'JIN SHEU ENTERPRISE' er spesialisert på produksjon av alle typer tilpassede metallprodukter, fra kostnadseffektive til dyre metallprodukter; fra store kvanta til små kvanta metallprodukter, bør 'JIN SHEU' være ditt førstevalg for skreddersydde metallprodukter.


Olympisk medalje fra Paris 2024 | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.