Tilpassede suvenirmynter | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Tilpassede suvenirmynter / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede pins, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Tilpassede suvenirmynter

Tilpassede suvenirmynter

Vi er spesialisert på produksjon av spesiallagde utfordringsmynter for militæret, offentlige etater, organisasjoner, forhandlere og selskaper over hele verden. Disse spesiallagde myntene er akkurat det du trenger for å belønne ansatte for deres tjeneste.
 
Alle våre tilpassede mynter leveres med et bredt utvalg av metallfinisher, slik at du kan be om hvilken som helst farge du ønsker, og vi vil være glade for å imøtekomme deg. Uansett om det er messing eller sinklegering, er suvenirmyntene garantert med 3-sidig polering, høy kvalitet og levering til rett tid.


29 Sep, 2022 Jin Sheu Markedsføringsteam
Spesiallagde messing minnemynter

Messing minnemynter blir vanligvis laget ved hydraulisk stansing for å danne delikate logoer, motiver og tekster. Farger som brukes for messing minnemynter er imitasjon av hard emaljefarger, myke emaljefarger eller ingen farger, se bildene som referanse.

Tilpassede 3D-sinklegeringsmynter

Sinklegeringsmynter kan avbilde fullstendig kubiske motiver eller mynter designet med tomme rom. Sinklegeringslagde utfordringsmynter kan fylles med myke emaljefarger, imitasjon av harde emaljefarger eller være ensfarget uten farger. Vennligst se vår prøvefoto ved å følge lenken.

Myntmynter (Speileffektmynter)

Myntmynter kan lages med messing og sinklegeringsmateriale, karakteren til myntmynter er mer subversiv enn andre effekter, fordypede områder vil være blanke som speil og uthevede deler vil ha en matt finish. De fleste myntmynter har ingen farger fylt inn da det forstyrrer de blanke effektene.

Spesifikasjoner for utfordringsmynter

  • Standardstørrelser: 1,5 tommer; 1 5/8 tommer; 1 3/4 tommer og 2 tommer.
  • Tilgjengelig bearbeiding: Stanset kobber eller messing / Støpt sinklegering
  • Tilgjengelig overflatebehandling: Blank overflate / Antikk overflate / Satin overflate eller tofarget overflate.
Relaterte produkter
Tilpassede utskårne utfordringsmynter - Militære utmerkelsesutskjærte utfordringsmynter
Tilpassede utskårne utfordringsmynter
PID: 6202

Klipp ut utfordringsmynter, samt utskjærte utfordringsmynter, som er laget av støpt sinklegering som har evnen til å avbilde fullstendig kubiske motiver,...

Details
Krystall suvenirmynter - frimurer krystallmynter
Krystall suvenirmynter
PID: 6146

Suvenirmynter med klart krystallinnlegg er helt nye og kreative design for minnemynter. Krystallmynter er også egnet for et prosjekt med forskjellige...

Details
Myntbezel for nøkkelringer - Bezel for utfordringsmynter
Myntbezel for nøkkelringer
PID: 5681

Myntbezelen er laget av messing eller sinklegering, den gir ekstra beskyttelse for mynter mot daglig slitasje og skade. Skruelukkingen på toppen sikrer...

Details

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Tilpassede suvenirmynter | Forretningsfremmende produkter og logoelementer produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.