Spesialfunksjoner for tilpassede slagnåler | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Emalje-pinprodusent / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Emalje-pinprodusent

Spesialfunksjoner for tilpassede slagnåler

Tilpassede slagnåler er svært allsidige og tilbyr et utvalg unike funksjoner og design som passer til ulike preferanser og stiler. Hengslede pinner har en to-delt konstruksjon for enkel åpning og lukking. Bobbing Head Pins har en fjærmekanisme for hodets bevegelse. Spinnende pinner roterer 360 grader for interaktivitet. Skyvepinner tillater praktisk posisjonsjustering. Lapel Pin Chains kobler sammen pins med en kjede. Dangle Pins inkluderer hengende elementer for ekstra bevegelse. Våre dyktige håndverkere vil anbefale de mest passende materialene og teknikkene basert på de gitte designene.


14 Jun, 2023 Jin Sheu Markedsføringsteam
Egendefinerte slagnåler i stiler: Hengslet, Nikkende hode, Spinnende og LED!

Skill deg ut med et utvalg av tilpassede slagnålstiler. Våre hengslede slagnåler åpnes og lukkes enkelt med sin todelte metallkonstruksjon. Nåleknappen med bevegelig hode har en fjær mekanisme som gir bevegelse til hodet. Snurrende nåler fanger oppmerksomheten med sin 360-graders rotasjon. LED-slapnåler krever oppmerksomhet med blinkende LED-lys. Uttrykk din stil og grip rampelyset med våre uforglemmelige slagnåler.

Bland og match med personlige merkepinner

Med våre personlige merkepins er mulighetene uendelige. Bland og match forskjellige stiler, skap unike kombinasjoner og la kreativiteten skinne. Eksempler inkluderer tilpassede skyvepins, slipsnålkjeder, dinglende pins, snøkulepins og puslespill-slipsnåler.

Lapel Pin Backings for enhver krav

Utforsk vårt omfattende utvalg av nålepinnebakstykker designet for å imøtekomme dine forskjellige behov. I tillegg til de mye favoriserte metallfjærklemmene, har vi sett en økende etterspørsel etter tilpassede pinner med gummiklemmer, sikkerhetsnåler og magnetbakstykker. Hvis du trenger andre spesifikke festeanordninger, er vi mer enn glade for å imøtekomme dine forespørsler.

Spesifikasjoner for tilpassede metallpins

  • Hengslede slipsnåler har en to-delt metallkonstruksjon som gjør det enkelt å åpne og lukke dem.
  • Vuggende hode-slipsnåler har en fjærmekanisme som forbinder to metallstykker, slik at hodet kan vugge eller svinge når det manuelt flyttes.
  • Snurrende pins er unike tilbehør som har et roterende design, slik at toppstykket kan snurre 360 grader.
  • Snurrende pins har en tydelig dekorasjon som inkluderer et roterende design, slik at merket kan snurre fritt i en 360-graders bevegelse.
  • Skyvepins er kjent for sin sporbaserte skyvemekanisme, som gir en interaktiv og praktisk opplevelse da enkeltpersoner manuelt kan skyve og justere posisjonen til pinnen langs sporet.
  • Lapel Pin Chains kobler to separate lapel pins med en kjede, og skaper et visuelt forbundet og karakteristisk tilbehør.
  • Dangle Pins har flere hengende elementer som små pins, charms eller perler, som legger til bevegelse og visuell interesse til hovedpinnen.
Video

Avsløringen av fascinasjonen for tilpassede slipsnåler: Hengslede, vuggende hoder, snurrende, skyvende, kjeder og dingler



Relaterte produkter
Metalltilpassede vippende nålemerker - Metalltilpassede vippende nålemerker
Metalltilpassede vippende nålemerker
PID: 1560

Med en liten fjær som forbinder to separate deler, er vippende design vanligvis brukt i lang tid i USA. Med den interessante funksjonen kan nålemerker...

Details
Tilpassede hengslede slagmerker - tilpassede hengslede slagmerker
Tilpassede hengslede slagmerker
PID: 1691

Spesiallagde hengslede slagmerker brukes tradisjonelt for å anerkjenne prestasjoner og tilhørighet. De er en flott måte å markedsføre bedriften din,...

Details
Nedlastinger
Leaflet-Custom Lapel Pins
Leaflet-Custom Lapel Pins

Exploring the Allure of Custom Lapel Pins: Hinged, Bobbing Heads, Spinning, Sliding, Chains, and Dangles

Download

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Spesialfunksjoner for tilpassede slagnåler | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.