3D Kreativ Visualisering Akryl Nattlampe | Nøkkelring & Emaljepinner Promotional Products Produsent | Jin Sheu

Tilpasset laget 3D akryl nattlampe / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede reversnåler, utfordringsmynter og metallminnesmerker, fortsetter vi å tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser på en rask måte.

Tilpasset laget 3D akryl nattlampe

3D Kreativ Visualisering Akryl Nattlampe

Unike lysende effekter i 2D med 3D-visuell effekt! Tilpasset design er lasergravert på høykvalitets akrylpanel og laserskåret i form i henhold til designet. Akrylpanelet settes inn i en ABS-base og blir opplyst av LED-lyset i basen. Ditt merkede logo kan trykkes eller lasergraveres på ABS-basen. Den er energieffektiv med LED-lys. Perfekt som dekorativ belysning på soverom, kafeer, restauranter, barer.


26 Jan, 2021 Jin Sheu Markedsføringsteam

Gallerier

Personlig 3D-illusjonslampegave

Det er tre forskjellige strømbrytere å velge mellom. Vippbryteren tilbyr 2 forskjellige fargekombinasjoner for belysning (hvit/naturlig/varm eller blå/rød/lilla). Med den smarte berøringskontrollen får du 7 forskjellige alternativer for belysningsfarger. For den ultimate opplevelsen, velg denne strømbryteren som inkluderer både smart berøring og fjernkontroll med 16 forskjellige belysningsfargealternativer. Slå på lampen og se hvordan atmosfæren endret seg øyeblikkelig!

Spesifikasjoner for 3D-akryllampe

  • Materiale: ABS-base og 3~4mm tykk gjennomsiktig akryl
  • LOGO: Tilpasset lasergravert på gjennomsiktig akryl
  • MOQ: 100 stk. per design og form av akrylpanel
  • ABS-base: Omtrent 100mm i diameter x 40mm i høyde. Med svart og hvit farge tilgjengelig som alternativ
  • ABS Base MOQ: 100 stk for vanlig base eller 500 stk for base med eget trykk eller lasergravering
  • Tre typer ABS Base: Vippbryter med tre forskjellige lysfarger; smart berøring med 7 lysfarger; smart berøring og fjernkontroll med 16 forskjellige lysfarger.
  • Standard emballasje: Fargeprintet posteske (14,5 x 20,5 x 5 cm)
Video

3D kreativ visualisering LED nattlampe



Nedlastinger

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

3D Kreativ Visualisering Akryl Nattlampe | Forretningsfremmende produkter og logovarer produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.