Silikonmagnetisk trådløs øretelefonstropp | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Magnetisk sports silikon anti-tapt belte snor / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Magnetisk sports silikon anti-tapt belte snor

Silikonmagnetisk trådløs øretelefonstropp

Silikon magnetisk trådløs øretelefonstropp på salg. Det magnetiske designet er kult og praktisk, og det er ikke lett å miste AirPodsene når du trener. Tilpassede logoer kan silketrykkes på et spesifikt område. Vår silikonmagnetiske trådløse øretelefonstropp er laget av 100% silikonmateriale, mykt, lett og behagelig å ha på over lang tid. En rimelig, men smart design for å holde AirPods trygge og lyd under trening, sport og utendørsaktiviteter.


18 Jun, 2020 Jin Sheu Markedsføringsteam

Gallerier

Airpod-halsrem kunstverksguide

Har du noen gang mistet Airpods ørepropper? Den silikonbaserte magnetiske trådløse øreproppstroppen gir faktisk beskyttelse for de trådløse øreproppene dine. Egendefinerte logoer kan silketrykkes på et spesifikt område. Innebygde magneter for å feste når de ikke er i bruk, holder øreproppene dine tett rundt nakken. Egendefinert magnetisk trådløs øreproppstropp med din LOGO, del med kundene dine, familie og venner.

Spesifikasjoner

  • Silikonlaget sportsstropp for trådløs Bluetooth-hodetelefon
  • Total lengde er omtrent 50 cm
  • Innebygde magneter for å feste når de ikke er i bruk
  • Tilpassede logoer kan silketrykkes på spesifikt område
  • MOQ er 500 stk for lagerfarger eller 1000 stk for angitte PMS-farger.
  • Vanlige eksisterende farger er svart, hvit, grønn, rød, kongeblå
  • Standardpakken er en individuell OPP-pose
  • Tilpasset logo er tilgjengelig ved silketrykk
Video

tilpasset airpods-stropp



Nedlastinger
Brosjyre

Silikonmagnetisk trådløs øretelefonstropp


Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Silikonmagnetisk trådløs øretelefonstropp | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.