Nøkkelring for berøringsfri døråpner | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Nøkkelring for døråpner mot virus / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Nøkkelring for døråpner mot virus

Nøkkelring for berøringsfri døråpner

Våre anti-virus handsfree døråpnere nøkkelringer er laget av sinklegeringsmateriale med ulike eksisterende former å velge mellom, og hver form har 4 standardoverflater tilgjengelig, inkludert blank krom, matt svart nikkel, matt gull og matt kobber. Anti-virus nøkkelring er et praktisk verktøy med flere formål. Berøringsfri knapptrykker og nøkkelring hjelper til med å unngå berøring av offentlige overflater, fungerer på spaker, dørhåndtak og skyvedører; Perfekt designet for berøringsfri bruk av heisknapper, minibanken og dørhåndtak. Nøkkelring er tilgjengelig på forespørsel. Ingen bekymringer for krysskontaminering.


28 Apr, 2020 Jin Sheu Markedsføringsteam

Gallerier

Zinklegering Hygienehånd Berøringsfri Nøkkelring uten Stylus

Flerbruks: Døråpner, Knapptrykker, Nøkkelring og Anti Kontakt Virus Isolasjon.

Zinklegering Døråpner Nøkkelring Berøringsverktøy med Stylus

Spissen på nøkkelringen er en styluspenn, flott for berøringsskjermer som butikksjekkouts og digitale signaturer.

Hands Free Døråpner Nøkkelring

yoyo merkeholder med tilpasset logo er tilgjengelig for døråpner nøkkelring, perfekt for å feste på beltet, ryggsekken og vesken osv. Enkel tilgang når du trenger det!

Spesifikasjoner for No Touch døråpnerverktøy

  • Materiale: Sinklegering
  • Eksisterende former uten ekstra formkostnad
  • Fargevalg: Hver form er tilgjengelig i blank krom, matt svart nikkel, matt kobber og matt gull
  • Allsidig: Døråpner, knapptrykker, nøkkelring og beskyttelse mot kontakt med virus
  • Passer: Splittet ring med 32 mm diameter er valgfritt
  • Minimumsbestilling: 500 stk per form
Video

Forskjellige stiler av berøringsfri nøkkelring, hvilken liker du?



Promoterende bakteriefri knapptrykker/nøkkelring berøringsverktøy



Berøringsfri døråpner med stylus for berøringsskjermer



Nedlastinger
Brosjyre

Tilpasset hygiene nøkkelring


Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Nøkkelring for berøringsfri døråpner | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.