Tilpassede skinnlapper og merker etter bestilling | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Tilpassede skinnlapper og merker for klær / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Tilpassede skinnlapper og merker for klær

Tilpassede skinnlapper og merker etter bestilling

Våre høykvalitets og tilpassbare lærmerker og etiketter er den perfekte logoen for en rekke produkter, inkludert jeans, capser, vesker og jakker. Med en minimumsbestillingsmengde på bare 100 stykker, kan vi lage lærmerker og etiketter i hvilken som helst form og størrelse for å møte dine spesifikke behov.
Vi er stolte av å levere enestående kundeservice. Vi vil jobbe tett med deg gjennom hele prosessen, fra den første designen til endelig levering, for å sikre at du er helt fornøyd med dine egendefinerte skinnlapper eller etiketter. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og rask leveringstid, slik at du kan få produktene dine i hånden og begynne å markedsføre merket ditt med en gang.
 
For å lære mer om våre tilpassede skinnlapper og merker, eller for å legge inn en bestilling, vennligst ta kontakt med oss i dag ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Vi ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe deg med å oppnå dine merkevaremål.


16 Jul, 2019 Jin Sheu Markedsføringsteam

Tidligere lagde spesialtilpassede skinnlapper og merker av vårt team

Tilpassede logoalternativer for lærmerker og etiketter

Vi tilbyr et utvalg av tilpassede logoalternativer, inkludert preget, inngravert, trykt, varmefolietrykk og preget med trykk. Den pregede logoen kan være samme farge som bakgrunnskinn eller i en mørkere utførelse for kontrast. Vi jobber med både ekte skinn og PU-skinn for å skape de nøyaktige effektene du ønsker.

Allsidige bruksområder og kvalitetsmaterialer for tilpassede skinnlapper og merkelapper

Tilpassede skinnlapper og skinnetiketter brukes mye i ulike bransjer, inkludert jeans, håndlagde strikkevarer, utendørs ryggsekker, hatter og tilbehør. Vi bruker kun materialer av ypperste kvalitet, inkludert ekte skinn og kunstskinn (PU-skinn eller vegansk skinn), for å sikre at produktene våre er holdbare og langvarige. Vår produksjonsprosess er designet for å levere høykvalitetsresultater hver gang, og vi tar stor omsorg for å sikre at hvert produkt oppfyller våre strenge kvalitetskontrollstandarder.

Spesifikasjoner for engros skinnlapper og merkelapper for mote, utendørsutstyr og tilbehør

  • Materiale: Ekte skinn eller PU-skinn
  • Skinnfarger: Flere valg fra vårt eksisterende lager av farger
  • Tilpasset logo: Preget, inngravert, lasergravert, trykket med skjerm eller UV-printet, eller kombinerte teknikker
  • Størrelse og form: Alle størrelser og former er tilgjengelige
  • Bruksområde: Sydd på, stryket på, limt på eller festet med borrelås, akkurat som enhver annen lappstil
Video

Personlige skinnlapper og merkelapper



Relaterte produkter
Ekte skinnmerke med metallbadge - Ekte skinnmerke med metallbadge
Ekte skinnmerke med metallbadge
PID: 6361

Legg til mer luksus i lærmerkene dine med tilpasset metallmerke montert på. Disse eksklusive merkene er laget med ekte lær med 3D-sinklegeringsmerke...

Details
Jeans Ekte Skinnmerke - Jeans Ekte Skinnmerke
Jeans Ekte Skinnmerke
PID: 6367

Spesialtilpassede skinnmerker brukes ofte i motebransjen, som for eksempel jakker, jeans, vesker og capser. Spesielt for dongeribukser kan skinnlapper...

Details
Ekte skinn brodert logo etikett - Ekte skinn brodert logo etikett
Ekte skinn brodert logo etikett
PID: 6362

Våre skinnmerker kan lages av PU-skinn og ekte skinn, og tilpassede logoer kan uttrykkes ved silketrykk, offsettrykk, preging, dyptrykk, lasergravering...

Details
Personlig PU-lærmerkeetikett - Personlig PU-lærmerkeetikett
Personlig PU-lærmerkeetikett
PID: 6374

Personlig PU-lærmerkelapp er også en flott lær-glidelåstrekker for kvinners vesker, bager, ryggsekker, jakker osv., en liten merkelapp, men uunnværlig...

Details
Svarte pregede/debossede Leatherette-merker - Tilpassede Leatherette-merker
Svarte pregede/debossede Leatherette-merker
PID: 6376

Mens tradisjonelt skinn kommer i naturlige farger, tilbyr semsket skinn og syntetiske alternativer deg muligheten til å bruke nesten hvilken som helst...

Details
Tilpasset lærmerke med utskåret logo - Tilpasset lærmerke med utskåret logo
Tilpasset lærmerke med utskåret logo
PID: 6373

Denne jeans lærmerkelappen er laget av PU-lær med varmepresset logo og utskåret logo. Etter forespørsel kan det lages nedfelte logoer med samme farge...

Details
Nedlastinger
Leaflet- Custom Leather Patches and Labels for Jeans, Caps, Bags and More
Leaflet- Custom Leather Patches and Labels for Jeans, Caps, Bags and More

Discover Our Custom Leather Patches and Labels in this leaflet, showcasing our logo effects and product specifications.

Download

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Tilpassede skinnlapper og merker etter bestilling | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.