Tilpassede sølv-suvenirer | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Tilpassede produkter i sterlingsølv / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Tilpassede produkter i sterlingsølv

Tilpassede sølv-suvenirer

Vi tilbyr et stort utvalg av vakkert håndverkede sølvprodukter, hovedsakelig produsert av Jin Sheu Enterprise.
Enten du leter etter den perfekte gaven til en bursdag, bryllup, dåp, jul eller en godbit til deg selv, har vårt utvalg noe som passer for alle.
Et stort antall av våre sølvprodukter kan tilpasses. Dette lar deg legge til en personlig touch på kjøpet ditt, ideelt for en spesiell gave for å markere en milepæl eller en begivenhet.
Bla gjennom nettsiden vår for å finne de perfekte sølvproduktene som vi garanterer at du vil være 100% fornøyd med.


29 Apr, 2019 Jin Sheu Markedsføringsteam

Gallerier

Hvordan bestille tilpasset sølv

Jin Sheu tilbyr forskjellige spesiallagde sølvsmykker, som navnehalskjede, sølvanheng, sølvarmbånd og mer. Bestill på en enkel måte: (1) Send oss din logo med spesifikasjoner og bekreft mengden. (2) Vi sender deg bilde for godkjenning og salgsordre for betaling. (3) Vi produserer og sender bestillingen din i tide.

Tilpassede metallhåndverk beleggvalg

Platér ditt spesialtilpassede metallminne med edle metaller som gull, sølv, kobber, messing, nikkel, svart nikkel, krom, antikk gull, antikk sølv, antikk kobber, antikk bronse, satenggull, satengsølv, satengnikkel og så videre.

Spesifikasjoner for tilpasset sterlingsølv

  • Motiver kan dannes ved støping eller spinncasting.
  • Kompatibel med myk emalje og imitasjon av hard emalje farger
  • Overflatebehandling kan være blank / antikk eller satenggull og sølv, eller tofarget overflatebehandling
  • Vi aksepterer bestillinger med færre enn 50 stk.
  • Motiver kan være 2D-flate, 3D-kubiske eller 360° fullt kubiske miniatyrer.
  • Sterlingsølv kan brukes på medaljer, mynter, reversnåler, slipsklyper, mansjettknapper, smykker eller brosjer.
Video

Tilpassede sølvanheng. Vennligst send dine ideer via e-post.



Nedlastinger
Brosjyre

Tilpassede produkter i sterlingsølv


Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Tilpassede sølv-suvenirer | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.