Over døren kroker / kleskroker | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Over døren kroker / kleskroker / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Over døren kroker / kleskroker

Over døren kroker / kleskroker

Våre kroker til dør er laget av enkeltreversibel jernkrok, dekorert med tilpasset PVC-gummilogo.
 
Disse reversible kleshengerne for dører passer over kjøkkenskapdøren eller skuffen, baderomsdører og soveromsdører osv. Funksjonen med disse over dørkrokene er at det ikke er behov for å bore hull eller bruke andre verktøy. Perfekt for å bo i leieboliger eller til og med camping, skoler, kontorer og offentlige steder. Videre er over dørkroken tynn nok til å tillate at døren eller skuffen lukkes helt selv om kroken fortsatt er festet! Det finnes 2 størrelser av jernlagde reversible kroker, og fargene kan males etter forespørsel. Myke PVC-logoer lages på bestilling i 2D- eller 3D-design med PMS-farger fylt etter dine design.


29 Sep, 2022 Jin Sheu Markedsføringsteam
Tilpasset dørklærhenger

Tilpassede metallreversible kroker til dør med gummilogoer

Spesifikasjoner for kroker til dør

  • Enkel krok for å henge klær, luer, håndklær og daglig bruksgjenstander
  • Jernkrok med myk PVC-logo
  • To krokstørrelser å velge mellom
  • Kroken kan males med angitt PMS-farge.
  • Tilpassede 2D-flate eller 3D-kubiske logoer er velkomne
  • MOQ: 500 stk per design og krokfarge
Relaterte produkter
Søte hundekroker over døren - Søte hundekroker over døren
Søte hundekroker over døren
PID: 4676

Denne søte hunden over dørkrok er Jin Sheu originale karaktervalp fra den kjekke familien. Denne søte hundekroken over døren er designet med 3D PVC-logoer...

Details
Tilpasset Over Dørhenger - Tilpasset Over Dørhenger
Tilpasset Over Dørhenger
PID: 4677

Over dørkroken brukes til å henge over toppkanten av en dør uten å forstyrre dørens åpning og lukking, ideell for universelle innvendige dører. Heng...

Details
Tilpasset myk PVC over dørkrok - Tilpasset myk PVC over dørkrok
Tilpasset myk PVC over dørkrok
PID: 4678

Over dørhenger er et flott plassbesparende tilbehør for å oppbevare jakker, luer, vesker osv. Tilpasset over dørhenger er laget av jernkrok (2 størrelser...

Details

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Over døren kroker / kleskroker | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.