Promoteringslærnøkkelringer | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Kvalitetslærnøkkelring / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Kvalitetslærnøkkelring

Promoteringslærnøkkelringer

Promoterende lærnøkkelringer er perfekte for reklame, kampanjer eller som forretnings-/firmagaver. Spesiallagde nøkkelringer med lær og metall kombinert er stilige og populære. Du kan velge blant våre eksisterende design med tilpassede logoer som er lasergravert eller silketrykt, eller du kan lage dine egne former av metall med lær festet. Det finnes mange måter å tilfredsstille budsjettet eller fantasien din på. Læret kan være laget av PU med flere fargealternativer, eller av eksklusivt ekte skinn.


29 Sep, 2022 Jin Sheu Markedsføringsteam

Spesifikasjoner

  • Mote- og trendy lærnøkkelring.
  • Lær kan være PU eller ekte.
  • Tilpassede logoer kan være lasergravering eller silketrykk på metallkomponenter.
  • Metallkomponenter laget av sinklegering kan ha blank eller matt overflate.
  • Vanlige lær farger er svart og rød.
  • Andre fargeønsker vil medføre fargestoffavgift.
  • MOQ er 300 stk per design.
  • Individuelt pakket med OPP-klebepose.
Relaterte produkter
Lær nøkkelring holder - Tilpasset lær nøkkelring
Lær nøkkelring holder
PID: 3181

I tillegg til en vanlig flat ring, er denne tidløse lærnøkkelholderen også kjennetegnet av en metallsvivelnøkkel-lås som er enkel å betjene og enkel...

Details
Tilpasset lær nøkkelring - Lærnøkkelring med flat ring
Tilpasset lær nøkkelring
PID: 7161

Nøkkelring formet som en aksje i skinn med en stor T-formet metall endekappe (28*22mm) for et tilpasset gravert logo. Både lasergravering og trykk er mulig...

Details

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Promoteringslærnøkkelringer | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.