Tilpassede baseballknotter | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Baseballnåler / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede pins, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Baseballnåler

Tilpassede baseballknotter

Jin Sheu spesialiserer seg på skreddersydde baseballbytteknotter for verdensserien, regionale mesterskap, baseballag, softballag og bedriftsorganisasjoner osv. På samme måte som betydningen av bytte av merker til OL. Å samle og bytte lagbaseballknotter er en av de mest spennende begivenhetene på turneringer over hele landet, både for spillere og fans. Reversnåler er også den beste måten å spre budskapet om laget ditt og begeistre fans.
Die struck iron myke emaljepinner, trykte pinner, med LED-lys; med glitrende farger, med dinglende sjarm, eller med vippehode-design er primært stiler for baseball-pinner, uansett om de er store eller små; tunge eller lette, Jin Sheu er riktig leverandør for dine kreative baseball-byttepins.


29 Sep, 2022 Jin Sheu Markedsføringsteam
Tilpassede baseball-pins

Tilpassede baseball-pins av høy kvalitet som kan skreddersys etter dine spesifikasjoner. Du kan velge metall, emaljefarge og design du ønsker, og vi vil lage en vakker pin som passer perfekt for ditt lag eller arrangement.

Spesifikasjoner for baseball-pins

  • Symboler for prestasjoner og tilhørighet i ulike organisasjoner.
  • Bedrifter bruker også nåler for å markere prestasjoner og medlemskap.
  • Samlervirksomhet med nåler har også blitt en populær hobby de siste årene.
  • Tilpassede nåler er rimelige og imponerende promoteringselementer som har en enorm oppfattet verdi.
Relaterte produkter
Bobble Head Emaljepinne - Bobble Head Emaljepinne
Bobble Head Emaljepinne
PID: 1562

Vi er en Taiwan-basert profesjonell produsent som lager hard emalje pins med over 36 års erfaring innen OEM. Vi kan tilby deg produkter av høy kvalitet...

Details
Glitrende baseballbytteknotter - Hengende baseballbytteknotter
Glitrende baseballbytteknotter
PID: 1273

'JIN SHEU' har tilbudt kvalitetsbaseballbyttekort i over 30 år, alle de fancy designene som nikkehode, dinglende sjarm, spinnende, glitrende, blinkende...

Details
Glitrende kragepinner - Glitrende kragepinner
Glitrende kragepinner
PID: 1279

Hvis du vil fremheve et bestemt område med forskjellige fargetoner, vil glitrende være det beste valget. Med 107 lagerfarger tilgjengelig og kan blandes...

Details
Nyhetsmannhode skyvepin - Tilpasset animert skyvende slagmerke
Nyhetsmannhode skyvepin
PID: 1754

Denne glidepinnen for Man Head Emalje har en unik mannhodedesign med sinklegeringsmateriale og myk emaljefarge fylt. Denne iøynefallende designen legger...

Details

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Tilpassede baseballknotter | Forretnings Promoterings Produkter og Logo Artikler Produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.