Skreddersydde universitetsmerker og skolemerker | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Skreddersydde universitetsmerker og skolemerker / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Skreddersydde universitetsmerker og skolemerker

Skreddersydde universitetsmerker og skolemerker

Skolemerket er et symbol som representerer en skoles tradisjoner, ånd og visjon. Skreddersydde skolemerke-pins eller skolemerke-lapper er en utmerket måte å rose, belønne eller oppmuntre elevene dine som har gjort noe flott. Vis skolestolthet på en høyskolecampus, samt en flott måte å gi identitet til skolen din, lagene dine, arrangementene dine eller avdelingene dine.
 
Jin Sheu leverer og produserer alle typer skolemerker eller lapper, inkludert hardt og mykt emalje skolepinmerker, stansede universitetsnåler og vevde eller broderte skolelapper osv.
 
For vevde eller broderte skolemerker kan bakingsmaterialet være borrelås, vanlig, selvklebende, strykevennlig, plast- eller papirbakside, i henhold til din forespørsel. Vi er spesialister på å produsere merker fra konvensjonelle sting til den nyeste varmeoverføringsutskriften.
 
Det finnes ulike materialer, prosedyrer, ferdigbehandlinger og tilpasninger av skreddersydde skolemerker, skolepin-badges. Vi er glade for å foreslå den mest passende produksjonsmetoden i henhold til logoene dine, mengden og budsjettene.
Hvis du vil vite mer om produksjonen av skreddersydde merker, kan du klikke på kategorien Metal Products> Lapel Pins & Pin Badges for å finne flere beskrivelser.


29 Sep, 2022 Jin Sheu Markedsføringsteam

Gallerier

Relaterte produkter
Forgylt, die-stemplet messingnål - forgylte slipsnåler
Forgylt, die-stemplet messingnål
PID: 1157

Denne forgylte, die-stemplede messingnålen er laget av messingmateriale med logoer som er stanset. For å lese detaljene i designene, blir bakgrunnen...

Details
Cloisonne Reversnål - Athen Emalje Merker
Cloisonne Reversnål
PID: 1302

Cloisonne-knappnåler er et must for enhver bedriftshendelse og brukes for å vise lagånd, merkevarebevissthet og takknemlighet. Cloisonné-knappnåler...

Details
Glitrende baseballbytteknotter - Hengende baseballbytteknotter
Glitrende baseballbytteknotter
PID: 1273

'JIN SHEU' har tilbudt kvalitetsbaseballbyttekort i over 30 år, alle de fancy designene som nikkehode, dinglende sjarm, spinnende, glitrende, blinkende...

Details
Tilpassede myke emaljepinner - Personlig tilpassede myke emaljepinner
Tilpassede myke emaljepinner
PID: 6219

Lag dine egne myke emaljepinner. Jin Sheu leverer personlige brosjer og pins. Vi er en ledende profesjonell produsent av slipsnåler, etablert i 1984 og spesialisert...

Details
BSA Council Patcher - Trapper Trails Council Patch Rendezvous
BSA Council Patcher
PID: 4434

Denne store BSA-rådsmerket bruker et omfattende utvalg av trådfarger for å gjenskape villmarken på stiene. Delikate detaljer og gradient i fjellene...

Details

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Skreddersydde universitetsmerker og skolemerker | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.