Tilpassede sy- og strykevevde lapper | Nøkkelring & Emaljepinner Reklameprodukter Produsent | Jin Sheu

Tilpassede sy- og strykevevde lapper / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede nåler, utfordringsmynter og metall suvenirer, fortsetter vi å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser i rett tid.

Tilpassede sy- og strykevevde lapper

Tilpassede sy- og strykevevde lapper

Vevd lapp er den mest allsidige merkeprosessen. Vevde lapper kan klippes i hvilken som helst form og inkludere de mest intrikate designene. Tilpassede vevde lapper er den beste løsningen for design med fine detaljer eller gradienteffekter som broderte lapper noen ganger overskygger. Vevde stoffmerker er flate og har ingen sømområder som broderipatcher, noe som betyr at vi kan oppnå høyere detaljer i bildet, som for eksempel mindre tekst eller varemerker... osv. Vevde lapper kan enkelt kombineres med broderistings også, hvis du har til hensikt å fremheve logoene eller slagordet ditt i relieff, kan vi lage bakgrunnen i vevd og brodere logoen på et høyere nivå.
 
Personlige vevde lapper tilbys fra Jin Sheu med kvalitet garantert. Vi er spesialister på tilpassede vevde lapper, vevde stoffmerker med stryke- eller sybakside. Tilpassede strykepåmerker kan festes på jakker, jeans, bukser, skjorter, vesker, skjørt og ryggsekker osv., noe som er den beste måten å merke logoen din på!


29 Sep, 2022 Jin Sheu Markedsføringsteam

Gallerier

Tilpasset vevd patch med broderi

Stress logoene eller slagordet ditt i relieff, vi kan lage bakgrunnen i vevd og brodere logoen på et høyere nivå.

Spesifikasjoner for vevd etikettpatch

  • MOQ: 100 stk per design
  • Farger kan veves opp til 10 farger per design
  • Rask leveringstid: 7-14 dager
  • Baksidealternativer: varmesegl, paperback, lim eller borrelås.
  • Laserkutt eller merrow-kant hovedsakelig.
Video

Tilpassede vevde merkelapper er konstruert med materialer av høyeste kvalitet og håndverk. Våre tilpassede vevde logo-merkelapper er perfekte for å legge til et profesjonelt preg på merket ditt. Vi tilbyr et bredt utvalg av alternativer for tilpasning av vevde merkelapper, inkludert fine detaljer og små bokstaver.



Relaterte produkter
Tilpassede vevde speidermerker - Tilpassede vevde speidermerker
Tilpassede vevde speidermerker
PID: 3839

I over 30 år har Jin Sheu hatt privilegiet av å levere millioner av speidermerker til USA, Canada og Storbritannia. Uansett om det er broderte speidermerker...

Details
Neon Papegøye Fugl Vevde Lapper - Neon Vevde Stofflapper
Neon Papegøye Fugl Vevde Lapper
PID: 3933

Neon papegøye fugl vevde lapper tilpasset. Tilpassede vevde lapper er laget av 100% polyester, og de er svært holdbare. Den tilpassede vevde lappen kan påføres...

Details
Landflagg Vevde Lapper - Union Jack Strikk på Vevd Stofflapp
Landflagg Vevde Lapper
PID: 3921

Vevde lapper, eller kalt vevde stoffmerker, er lapper med et design vevd inn i dem, laget av bare tråd, sydd i et kontinuerlig design og oppnår finere...

Details

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Tilpassede sy- og strykevevde lapper | Forretningsfremmende produkter og logoartikler produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.