Bli kreativ med tilpassede 3D-bil-luftoppfriskere | Nøkkelring & Emaljepinner Promotional Products Produsent | Jin Sheu

3D luftfrisker / Jin Sheu, som en ledende produsent av tilpassede reversnåler, utfordringsmynter og metallminnesmerker, fortsetter vi å tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser på en rask måte.

3D luftfrisker

Bli kreativ med tilpassede 3D-bil-luftoppfriskere

Når det kommer til 3D-luftoppfriskere for biler, går vi utover det vanlige. Våre egendefinerte 3D-bil-luftoppfriskere tilbyr en kreativ vri som skiller dem fra tradisjonelle enkeltark papiralternativer. Med ekspertisen til våre talentfulle håndverkere, gir vi liv til dine ideer ved hjelp av teknikker som stansing og flerdelig montering. Resultatet? Fengslende 3D-bil luftfriskere som ikke bare er visuelt tiltalende, men også barnevennlige, og gir et unikt preg på kjøretøyet ditt samtidig som de holder luften frisk.


23 May, 2023 Jin Sheu Markedsføringsteam
Forbedre bilens atmosfære med en 3D hjerte bil luftrenser

Vi presenterer vårt fremragende design, den 3D hjerteformede roterende luftfriskeren. Trykk ditt foretrukne design direkte på denne ferdigbrukte luftfriskeren. Ved hjelp av stanseteknikker kan vi vri hjerteformen i en vinkel, noe som resulterer i en fengslende tredimensjonal hjerte bil luftfrisker. Forbedre kjøreopplevelsen din med dette unike og visuelt tiltalende tilbehøret.

Fengslende tilpasning: Flere-dels papir luftoppfriskere på fremmarsj

Flere-dels monteringspapir luftoppfriskere har blitt stadig mer populære blant kjøpere. Jin Sheu tilbyr et bredt spekter av tilpasningsalternativer, inkludert flyformer, dyreformer og til og med merkevaremaskoter. Ved å bruke den fler-dels sammenkoblingsdesignen kan kjøpere skape fengslende 3D-papir luftoppfriskere som er svært ettertraktede og unike tilpassede gaver med stor markedstilslutning.

Tilpass dine 3D-bil luftoppfriskere: Design og tilbehør for en personlig touch

Vennligst oppgi dine designspesifikasjoner for 3D-bil-luftfriskere basert på dine kjøpskrav. Vi trenger høyoppløselige JPG-filer eller AI/PDF-vektorfiler med en minimumsoppløsning på 300 dpi. Du kan forbedre bil-luftfriskerne dine med ulike tilbehør som akrylperler eller duskfester for en ekstra touch av sjarm. Du kan gjerne bestille nå og nyte de herlige overraskelsene de bringer.

Spesifikasjoner for 3D-luftoppfrisker

  • Luftoppfrisker Materiale: Parfymert bomullspapir
  • Størrelse: Forskjellige former og størrelser
  • Logo: 4-farge prosess trykt
  • Duftalternativer: Sitron, Fersken, Jordbær, Kokosnøtt, Kanel, Vanilje, Ny bil lukt, Hav, Skog
  • Vedlegg: Elastisk snor, perler eller dusk
  • Minimum bestillingsantall (MOQ): 500 stk
Video

Se vår fengslende video som viser den ekstraordinære verdenen av 3D-bil-luftfriskere. Vi går utover det vanlige med våre egendefinerte design som gir en kreativ vri til de tradisjonelle enkeltark-papiralternativene. Utforsk de uendelige mulighetene og legg til et snev av unikhet til bilen din med våre bemerkelsesverdige 3D-luftfriskere.



Relaterte produkter
3D-papirbil luftoppfriskere - 3D-papir luftoppfrisker
3D-papirbil luftoppfriskere
PID: 7276

3D bil luftoppfriskere er laget av førsteklasses tykt papir, og denne luftoppfriskeren tilbyr et bredt utvalg av herlige dufter. Det som skiller vår...

Details
Bryllupsduftpapirfriskere - Tilpassede bryllupsgaver
Bryllupsduftpapirfriskere
PID:6179

Hvert bryllup fortjener gaver som er like minneverdige som anledningen. Vi tilbyr personlig laget papirbil luftfrisker som bryllupssouvenirer. Dette er en unik...

Details

Produktkatalog

Finn vår katalog og last den ned for referanse.

Bli kreativ med tilpassede 3D-bil-luftoppfriskere | Forretningsfremmende produkter og logovarer produsent | Jin Sheu

Lokalisert i Taiwan siden 1984, Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. har vært en produsent og eksportør av forretningsfremmende produkter. Deres hovedprodukter og gaveartikler inkluderer metall suvenirer, emaljepinner, initialnøkkelringer, trykte snorer med ID-kortholdere, silikonarmbånd og håndleddsband, vevde og broderte lapper, samt handlemynter og mynter til vogner, som kan tilpasses og personliggjøres for å møte internasjonale miljøvennlige og sikkerhetsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grunnlagt i 1984, er en ledende produsent av tilpassede emaljepinner, metallbokmerker, militære medaljer og bånd, medallions for gåstaver, tilpassede politimerker og grillmerker. Med en produksjonsplass på over 64 000 kvadratmeter og 2000 dyktige arbeidere, i tillegg til den nyeste automatiske elektroplateringsanlegget og maskiner for myk emalje fargepåføring, overgår vi våre konkurrenter når det gjelder leveringstid, kvalitet og service, spesielt for store mengder som kreves raskt eller kompliserte design som trenger erfarne arbeidere, Jin Sheu er det førstevalget da vi er utstyrt for å tilby en helhetlig service. Vår Kina-fabrikk består revisjonene og får autorisasjon fra Disney, McDonald's og Sedex. Årlig leverer vi 30-35 ulike råmateriale testrapporter for å bevise at produktene våre er i samsvar med standardene for USA og EU-reguleringer.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsfremmende giveaways, både med høykvalitets produksjonsprosesser og 31 års erfaring. 'JIN SHEU' sørger for at hver kundes krav blir oppfylt.