A-Z Chenille-bogstav med glitrende kant | Nøglering & Emalje Pins Promoveringsprodukter Producent | Jin Sheu

Engroshandel med Chenille-bogstaver / Jin Sheu, som en førende producent af tilpassede reversnåle, udfordringsmønter og metal suvenirs, fortsætter vi med at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser til tiden.

Engroshandel med Chenille-bogstaver

A-Z Chenille-bogstav med glitrende kant

Kvalitets Varsity bogstav patches med tyk chenille. A-Z bogstaver er lavet af tyk chenille og dekoreret med guldglitterkant. Den øverste filt er laserskåret til alfabetbogstaver og påført den nederste glitterstof. Chenille er derefter syet på toppen for at skabe et tykt og blødt øverste lag, hvilket er karakteristisk for chenille. Chenille applikation med klæbende bagside eller chenille strygejernsbogstav med varme klæbemiddel er begge tilgængelige.


11 Aug, 2021 Jin Sheu Marketingteam
Engros tilpassede chenille broderede patches

Størrelse og skrifttype af A-Z Chenille-bogstav med glitrende kant kan tilpasses, og det tilføjer et attraktivt touch med glitrende kant. Vores lagerbogstavpatches er 7 cm høje med filt- og glimmerstoflag i tilfældige farver. Forskellige farver af chenille, filtlag, glimmerstof og monteringssting kan helt sikkert demonstrere din unikke stil. Brugerdefinerede designs er altid velkomne.

Chenille Bogstav Patches Engros

26 alfabetiske patches, et MUST-HAVE til at dekorere skjorter, jakker eller rygsække. Praktiske patches er tilgængelige til enhver tid til strygning eller applikation. Fantastiske til enhver sjov håndarbejdsprojekt.

Tilpassede chenille varsity bogstaver

MOQ er 100 stk. pr. design. Forskellige farvevalg til chenille, filt og glitterstof. Chenille varsity bogstaver er perfekte til engros i beklædningsindustrien, håndværksindustrien og også fantastiske til promotionelle giveaways.

Specifikationer

  • Materiale: Chenille med glitterstofkant
  • Størrelse: Størrelse og skrifttype kan tilpasses
  • Farver: Forskellige farvevalg til chenille og glitterstof
  • MOQ: 100 stk. pr. design
  • Form: Dannet ved laserudskæring
  • Bagside: Vælg enten klæbende eller strygejerns bagside
Video

Chenille Varsity bogstaver er fantastiske til engros i beklædningsindustrien, håndværksindustrien og også fantastiske til promotionelle giveaways. Længden af vores lageralfabeter er cirka 7 cm høje. Vælg direkte fra vores lager af alfabetter eller tilpas designene fuldt ud med forskellige kombinationer af stof, farver og monteringsgarn i henhold til dine kunders præferencer. MOQ for brugerdefineret design er kun 100 stk., hvilket også er velegnet til både detail- og engroskunder. Vis frem Chenille Bogstav. Faktiske produkter filmes i denne video. For flere detaljer, send venligst mails for at få oplysninger om dette produkt.



Relaterede produkter
Glitter Bogstaver Chenille Patches Engros - Stryge Chenille Patches
Glitter Bogstaver Chenille Patches Engros
PID: 6976

Tilpasset letterman-jakke-patch fra varsity-bogstaver til skole- og sportsmærker! Jin Sheu leverer alle slags bogstavpatches med høj kvalitet chenille....

detaljer
Tilpassede Chenille Studenterbogstaver - Tilpassede Chenille Studenterbogstaver
Tilpassede Chenille Studenterbogstaver
PID: 4365

Chenille patches kan påføres sportskasketter, jakker osv. Vi har stor erfaring med at lave tilpassede chenille studenterbogstaver til gymnasie- eller...

detaljer
Tilpassede Chenille Patches - Tilpassede Chenille Patches
Tilpassede Chenille Patches
PID: 4370

Denne bløde, fluffy stof får sit navn fra det franske ord for 'larve', som det ligner. Det er lavet ved at placere korte længder af garn og derefter...

detaljer
Downloads

Produktkatalog

Find vores katalog og download det til din reference.

A-Z Chenille-bogstav med glitrende kant | Forretningsfremmende produkter og logoartikler producent | Jin Sheu

Beliggende i Taiwan siden 1984 har Jin Sheu Enterprise Co., Ltd. været en producent og eksportør af forretningsfremmende produkter. Deres primære forretningsfremmende produkter og gaver inkluderer metal souvenirs, emalje pins, nøgleringe med initialer, trykte nøglesnore med badgeholdere, silikone armbånd og håndledsremme, vævede og broderede patches samt indkøbsvognsmærker og mønter, som kan tilpasses og personliggøres for at opfylde internationale miljøvenlige og sikkerhedsstandarder.

Jin Sheu Enterprise grundlagt i 1984, er en førende producent af tilpassede emalje pins, metal bogmærker, militære medaljer og bånd, gåstavsmærker, tilpassede politiskilte og kølergrill-emblemer. Med en produktionsplads på over 64.000 kvadratmeter og 2000 dygtige medarbejdere, samt den nyeste automatiske elektroplateringsfabrik og maskiner til farvefordeling af blødt emalje, overgår vi vores konkurrenter inden for leveringstid, kvalitet og service, især når der er behov for store mængder på kort tid eller komplicerede designs, der kræver erfarne medarbejdere. Jin Sheu er det første valg, da vi er udstyret til at tilbyde en integreret service. Vores Kina-fabrik består revisionerne og opnår autorisation fra Disney, McDonald's og Sedex. Årligt leverer vi 30-35 forskellige råmateriale testrapporter for at bevise, at vores produkter overholder USA og EU-reglernes standarder.

'JIN SHEU' har tilbudt kunder forretningsmæssige reklamegaver i høj kvalitet i 31 år. Med vores erfarne produktionsprocesser sikrer 'JIN SHEU', at hver kundes behov bliver opfyldt.